I morse var det upstigning 06:45 för att köra velodrom. Passet börjar vid 08:00, men var där en kvart tidigare för att hinna fixa en schysst cykel och justera lite. Passet bestod av ett par olika moment, år flygande varv och teamsprint var två av dem. Det gick ruskigt fort för en som är relativt ovan, sjukt roligt! Vi fick även prova på en ”vanlig” individuell sprintstart. Något som var rätt svårt de första gångerna.
image

Igår körde jag och Herman ett kortare distanspass på lite stig och grus bortåt Stångtjärn, Grycksbo och sedan mot Falun igen. Var mörkt redan vid halv fyra så för att se, men framförallt synas så var det mer eller mindre lampa från start som gällde. Det är rätt häftigt att cykla med pannlampa ändå. Det krävs en annan teknik när man bara ser ordentligt ett par meter framför.

Den här veckan har det även märkts att vintern är på gång nu. Det har varit minusgrader hela veckan och nu har vi en temperatur på -7°C. Vi var till och med tvungna att testa om isen höll på Tisken, och svaret är väl både ja och nej 😉 Om kylan däremot håller i sig så kommer det nog kunna bli riktigt fina långfärdsskridskoisar, något som ja verkligen ser fram emot!

Annonser

En reaktion till “Velodrom, mörker & minusgrader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s